Denne blog er reklamefinansieret. Denne artikel skal ses som en reklame.

Hvor meget koster en maler i timen og pr. m2?

Maling er et af de vigtigste aspekter hvis man vil give sit hjem eller værelse en makeover.

Men det kan være en besværlig omgang, hvis man ønsker at gøre det selv.

Det er ikke nemt at male ordenligt og man kan hurtigt få lavet et arbejde som man ikke bliver tilfreds med. Derfor vælger rigtig man at betale sig fra malerarbejdet.

Vil du have den præcise pris på dit malerprojekt?

Hvis du gerne vil have den præcise pris, kan du bestille et 100% uforpligtende tilbud på dit malerprojekt. Klik på knappen og du går videre til en formular, hvor du skal beskrive dit projekt. Herefter vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud på opgaven.

Herunder kan du prøve at lave en estimeret beregning på dit malerprojekt:

Men hvad koster en maler præcist? Og hvilke omkostninger følger der med ved malerarbejde?

Er du interesseret i at vide hvad en maler koster i timen? Skal du have lavet et stykke malerarbejde og er interesseret i at vide hvad du ca. skal betale for arbejdet?

Det kan se nemt ud når en professionel maler udfører sit arbejde. Men har man selv erfaring med at male, så ved man hvor meget ekspertise der kræves. Skal du være sikker på et godt resultat, kræves det at du finder en professionel maler til at klare arbejdet.

Først og fremmest, så koster en maler typisk mellem 350 og 600 kroner i timen inklusiv moms. Dertil kommer der udgifter til materialer, kørsel, mv. Prisen kan variere geografisk og være afhængig af arbejdsopgaven.

Det er dog ikke så brugbart at vide hvad en maler koster i timen, når man ikke har nogen idé om hvor lang tid et projekt tager. Der er dog hjælp at finde på nettet, f.eks. findes der beregnere som giver et estimat på prisen på malerarbejde. På den måde kan man få et estimat som er tæt på virkeligheden.

maler timepris

Hvis du præcist vil vide prisen på malerarbejde

Så er der et simpelt trick som er 100% præcist og som kan spare dig (Mange) penge på udført arbejde.

Det er blot at få tilbud på opgaven. Hvor flere desto bedre. Man kan eksempelvis benytte sig af 3byggetilbud og få 3 tilbud på opgaven.

Så ved du hvad du ender med at betale.

maler

Hvad koster en maler pr. m2?

Det er normalt at en maler beregner en endelig pris ud fra størrelsen på arbejdet. Hvis du har X kvadratmeter, hvor der skal males, vil prisen afhænge af malerens m2 pris. Forvent en m2 pris på mellem 75-150 kroner.