Denne blog er reklamefinansieret. Denne artikel skal ses som en reklame.

Få 3 tilbud på malerarbejde (Og spar penge)

Spar tid og penge på din maleropgave. Bestil 3 uforpligtende tilbud fra lokale malere.

Igennem 3byggetilbud, kan du nemt og hurtigt finde frem til den bedste og billigste maler lige der hvor du bor eller lige der, hvor maleropgaven skal udføres henne.

Via deres smarte online maler formidlingsservice som dækker hele Sjælland, Fyn og Jylland (Og øerne), kan du døgnet rundt indhente gratis og helt uforpligtende maler priser på alle slags maleropgaver fra flere forskellige malerfirmaer.

Der mange penge at spare ved at sammenligne tilbud fra flere forskellige billige malere. Ofte kan der opnås fine besparelser. Kom i gang med det samme og find den rette malermester.

Derfor skal du få malet dit hjem:

Frisk dit hjem op

Følg tidens trends indenfor maling

At få malet er en super god måde, at friske dit hjem op på. Friske farver giver et godt indtryk hos både dig selv og dine gæster. Så tøv ikke med at hyre en professionel maler igennem 3byggetilbud.

Følg med tidens trends

Følg tidens trends indenfor maling

I mange danske hjem er den foretrukne farve hvid. Men der er mange andre farver man kan pynte vægge og lofter med. Følg tidens trend og vær på forkant med morgendagens farver.

Sælg din bolig hurtigere

Sælg hus nemmere når det er nymalet

Når du skal sælge din bolig, så gælder det om at skille sig ud. Det kan du nemt gøre ved, at hyre en billig maler, til at give din bolig nye friske farver, så der kommer gang i salget af din bolig.

Her finder du et godt malerfirma

Er det blevet tid til at få malet dit hus eller din lejlighed, så er det en særdeles god idé at finde en professionelt malerfirma. Malerarbejde som er blevet udført af professionelle malere er uden tvivl meget bedre end hvis du selv begynder at lege maler. Du slipper for at skulle rette klatter, helligdage og tapet der ikke sidder ordentligt fast.

Et professionelt malerfirma ved også nøjagtigt hvilken type maling eller filt der passer til de forskellige rum, værelser, lofter, og vægge der trænger til en kærlig hånd. Det gælder også hvis du eksempelvis have opfrisket dit badeværelse. Der er det super vigtigt at vådrumssikring der lever op til gældende regler. For at kunne opfylde disse krav kræver det blandt andet en meget speciel type gips samt en vandafvisende overflade. Det kunne eksempelvis være en vådrumsmaling med en glans 50.

Få malet dit køkken, så det tåler at bliver rengjort ofte uden skader

Når du hyre et professionelt malerfirma, så kan du også få dem til at friske dit køkken op. De ved de lige nøjagtigt, hvor meget glans der bør være i den maling der skal påføres på væggene, så det er nemt at tørre væggene omkring eksempelvis komfuret, hvor der ofte trænger til at bliver gjort rent efter at du har lavet mad.

I de fleste tilfælde ville malerfirmaet anbefale en maling med høj glans da det giver den nemmeste overflade der kan rengøres ofte uden at det slider på malingen alt for meget. Det er jo vigtigt at du kan gøre rent med en børste eller svamp uden at maling ryger af efter par rengøringer. Har du specielle ønsker til farver i dit køkken, så tager du bare en snak med malerfirmaet inden at de går i gang med at male.

Hvad koster det, at hyre et malerfirma?

Prisen på at hyre et professionelt malerfirma kommer an på mange forskellige ting. Det kommer jo helt an på hvad der laves. Der er mange forskellige arbejdsopgaver som maleren kan udføre.

Det kunne være opgaver som filtning og fugning, spartling, afrensning, tapet tapet afkogning eller om dit hus skal males indvendigt eller udvendigt. Som du kan se, er der mange forskellige maleropgaver, der kan udføres. Derfor er det vigtigt at du får malertilbud fra flere forskellige malerfirmaer inden du vælger et malerfirma.

Få garanti på malerarbejdet

Selv om det malerfirma som du har hyret til din maleropgave har gjort sit bedste, så kan det være at du stadigvæk ikke er helt tilfreds. I sådanne tilfælde, har du mulighed for at klage, hvis det malerfirma, som du har hyret, er medlem af Byg Garanti. Endvidere er det altid en særdeles god idé at have alt på skrift. Selv om en mundtlig aftale i Danmark er lige så bindende som en skriftlig, så er det ofte meget svært at bevise hvem der sagde hvad.

Du kan enten benytte en standardkontrakt for malere og forbruger eller du kan sørge at alt der bliver aftalt er på e-mail. Hvis du vælger at benytte dig af e-mail, skal du sørge for, at begge parter bekræfter at det der står i e-mailen, er det som i aftalt. Men i langt de fleste tilfælde bliver det heldigvis ikke nødvendigt at skulle kigge mere på den kontrakt eller e-mail. De forskellige malerfirmaer i Danmark er meget professionelle, og de gør alt hvad de kan for at fuldføre maleropgaven, så kunden er 110% tilfreds. Det er deres levebrød, så det er noget de tager meget seriøst.

Hvilke byer dækker 3byggetilbud?

3byggetilbud dækker hele Danmark. Altså alle de større byer og områder som:

Albertslund, Amager, Ballerup, Birkerød, Brøndby, Dragør, Esbjerg, Farum, Fredericia, Frederiksberg, Frederikshavn, Frederikssund, Frederiksværk, Galten, Gentofte, Glostrup, Greve, Grindsted, Haderslev, Hadsten, Haslev, Hedensted, Hellerup, Helsinge, Helsingør, Herlev, Herning, Hillerød, Hjørring, Hobro, Holbæk, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Hørsholm, Ikast, Kalundborg, Kolding, Korsør, København, Køge, Lyngby, Lystrup, Middelfart, Nyborg, Nykøbing-Falster, Næstved, Nørresundby, Nørresundby, Odder, Odense, Randers, Ribe, Ringsted, Roskilde, Rødovre, Silkeborg, Skagen, Skanderborg, Skive, Slagelse, Sorø, Stenløse, Struer, Støvring, Svendborg, Sæby, Søborg, Sønderborg, Thisted, Taastrup, Valby, Vanløse, Varde, Vejen, Vejle, Viborg, Vordingborg, Østerbro, Aabenraa, Aalborg og Aarhus.

Få priser på alle maleropgaver

Du har sikkert hørt om det eller måske selv været ude for det. Du hyre en maler til at udføre din maleropgave for dig. I aftaler en maler pris på maleropgaven, men løbende kommer der ekstra regninger og uventede tillæg. Det i langt de fleste tilfælde ikke intentionerne at malerfirmaet vil snyde dig.

Men ofte er malerne simpelthen ikke dygtige nok til at inkludere alt i deres malertilbud. Selv de mindste delelementer eller overraskelser, som er nødvendige for at kunne udføre maleropgaven korrekt, er nok til at maler prisen bliver dyrere end først antaget. Det er til stor ærgrelse hos både kunden og malermesteren. Kunden bliver sur og maleren ender med dårlig anmeldelse. Men det behøver ikke ende sådanne.

Priser du kan regne med

For at undgå at ende op i dum situation, hvor begge parter føler at de har ret, så gør dig selv en tjeneste og benyt dig af en standardkontrakt for malere og forbruger. Med en sådan en kontrakt, er begge parter enige om, hvad der skal males og eventuelt laves af ekstra ting. Begge parter er også enige om en fast pris på maleropgaven, så nu er også styr på det. Det ro i sindet hos både dig og maleren.

Du kan også vælge at lave en aftale i mellem maleren og dig via e-mail. Der skal du bare huske på at sørge for, at både dig og det malerfirma, der skal udføre maleropgaven tydeligt accepterer aftalen, der er lavet på e-mail, før malerarbejdet starter. Lad for guds skyld vær med, at nøjes med en mundtlig aftale. Ganske vist er en mundtlig aftale lige så bindende som en skriftlig aftale, men det ofte svært at bevise hvad der er blevet sagt. Ofte kan folk heller ikke huske hvad de har sagt, så hold til dig til den skriftlige aftale.

Få prisen ned

Du kan selv gøre en del selv, for at få en så billig maler pris som muligt på din maleropgave. Du kan blandt andet sørge for at der ryddet for møbler, blomster, fjernsyn og hvad der ellers er i de værelser der skal males.

Du kan også sørge for at der er strøm i de forskellige rum, hvor der skal males. Strømmen skal malersvenden bruge til sin lamper, så han kan se, hvad han laver og så han undgå at lave helligdage og grimme striber, når han maler. Det vil også hjælpe på din pris, hvis du vasker gulve og vægge ned inden at maleren kommer forbi.

Skal du også have malet dørkarme og vindueskarme, så skal dette også have en tur med vand og sæbe inden at maleren kommer forbi. Det er små tiltag, som i sidste ende kan spare dig for mange penge, så det er værd at gøre noget ved det.

Få priser fra flere malerfirmaer

Da konkurrencen i mellem de mange forskellige malerfirmaer er enorm stor, er det en god idé at indhente malertilbud fra flere forskellige malermester.

Du kan selv starte fra ende af og begynde at ringe til de forskellige malere en efter en og høre om de har tid samt hvad det vil koste at få udført din maleropgave udført. Det er uden tvivl meget tidskrævende og det gælder om, at holde tungen lige i munden efterhånden, som du får flere forskellige tilbud på din maleropgave.

Derfor er det helt klart anbefalelsesværdigt, at du i stedet for gør mange andre mennesker, der skal have udført en maleropgave gør det. De benytter sig af 3byggetilbuds smarte online maler formidlings system. Alt du skal gøre her, er at udfylde et skema med informationer omkring din maleropgave.

Efterfølgende sender de din maleropgave ud til erfarne og dygtige malere. De kigger din maleropgave igennem og vender tilbage til dig med forskellige maler priser.

Når du har modtaget tilbuddene, så kan du nemt danne dig et overblik over hvilket maler malerfirma, der kan tilbyde dig, at udføre din maleropgave billigst for dig. På denne måde er du sikker på at spare en masse penge og en masse tid. Alle maler tilbuddene som du modtager, er ganske uforpligtende malertilbud.