Malerfirma2022-02-25T14:17:32+01:00
Forside » Malerfirma

Malerfirma

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Her finder du et godt malerfirma

Er det blevet tid til at få malet dit hus eller din lejlighed, så er det en særdeles god idé at finde en professionelt malerfirma. Malerarbejde som er blevet udført af professionelle malere er uden tvivl meget bedre end hvis du selv begynder at lege maler. Du slipper for at skulle rette klatter, helligdage og tapet der ikke sidder ordentligt fast. Et professionelt malerfirma ved også nøjagtigt hvilken type maling eller filt der passer til de forskellige rum, værelser, lofter, og vægge der trænger til en kærlig hånd. Det gælder også hvis du eksempelvis have opfrisket dit badeværelse. Der er det super vigtigt at vådrumssikring der lever op til gældende regler. For at kunne opfylde disse krav kræver det blandt andet en meget speciel type gips samt en vandafvisende overflade. Det kunne eksempelvis være en vådrumsmaling med en glans 50. Hvis du vil vide mere om de forskellige krav der stilles, så kan du læse mere om det hos Statens Byggeforskningsinstitut.

Det siger vores kunder om os

Super god service. Jeg var meget bekymret for at det ville blive for dyrt at hyre en professionel maler. Men det viste sig heldigvis ikke at holde stik. Malerarbejdet blev udført helt perfekt til en meget billig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Anne Mette Sørensen

Malerfirmaet kom ud og så opgaven samme dag, som indhentede tilbud. Alle aftaler blev overholdt og de var meget imødekommende med hensyn til de spørgsmål vi havde. Vi er super glade for resultatet.

Lise og Poul

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kvaliteten af arbejdet var helt perfekt! Vi fik det fuldstændig som vi gerne ville have det. Vi kunne ikke være mere tilfredse end det er tilfældet.

Kathrine og Mads
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Få malet dit køkken, så det tåler at bliver rengjort ofte uden skader

Når du hyre et professionelt malerfirma, så kan du også få dem til at friske dit køkken op. De ved de lige nøjagtigt, hvor meget glans der bør være i den maling der skal påføres på væggene, så det er nemt at tørre væggene omkring eksempelvis komfuret, hvor der ofte trænger til at bliver gjort rent efter at du har lavet mad. I de fleste tilfælde ville malerfirmaet anbefale en maling med høj glans da det giver den nemmeste overflade der kan rengøres ofte uden at det slider på malingen alt for meget. Det er jo vigtigt at du kan gøre rent med en børste eller svamp uden at maling ryger af efter par rengøringer. Har du specielle ønsker til farver i dit køkken, så tager du bare en snak med malerfirmaet inden at de går i gang med at male.

Maler - Få 3 tilbud her!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-27T15:51:31+02:00

Alle de malertilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak til nogle af de malertilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et malertilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

✅ Hvilke malere får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:39:17+02:00

Alle de malere, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle malerfirmaer. Der bliver stillet store krav til dem, så du kan være sikker på, at du får den bedste service hver gang, at du booker en maler igennem os.

✅ Hvad koster en professionel maler?2020-05-08T21:39:29+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel maler koster. Det kommer helt an på, hvor stor maleropgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med maleropgaven. Det er derfor en god idé, at indhente flere gratis malertilbud igennem os.

✅ Hvad skal jeg gøre inden maleren kommer?2020-05-08T21:39:39+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor maleren skal male. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at maleren kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE MALERE

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige malere skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Maler - Få 3 tilbud her!
Få 3 uforpligtende tilbud

Hvad koster det, at hyre et malerfirma?

Prisen på at hyre et professionelt malerfirma kommer an på mange forskellige ting. Det kommer jo helt an på hvad der laves. Der er mange forskellige arbejdsopgaver som maleren kan udføre. Det kunne være opgaver som filtning og fugning, spartling, afrensning, tapet tapet afkogning eller om dit hus skal males indvendigt eller udvendigt. Som du kan se, er der mange forskellige maleropgaver, der kan udføres. Derfor er det vigtigt at du får malertilbud fra flere forskellige malerfirmaer inden du vælger et malerfirma.

Få garanti på malerarbejdet

Selv om det malerfirma som du har hyret til din maleropgave har gjort sit bedste, så kan det være at du stadigvæk ikke er helt tilfreds. I sådanne tilfælde, har du mulighed for at klage, hvis det malerfirma, som du har hyret, er medlem af Byg Garanti. Endvidere er det altid en særdeles god idé at have alt på skrift. Selv om en mundtlig aftale i Danmark er lige så bindende som en skriftlig, så er det ofte meget svært at bevise hvem der sagde hvad. Du kan enten benytte en standardkontrakt for malere og forbruger eller du kan sørge at alt der bliver aftalt er på e-mail. Hvis du vælger at benytte dig af e-mail, skal du sørge for, at begge parter bekræfter at det der står i e-mailen, er det som i aftalt. Men i langt de fleste tilfælde bliver det heldigvis ikke nødvendigt at skulle kigge mere på den kontrakt eller e-mail. De forskellige malerfirmaer i Danmark er meget professionelle, og de gør alt hvad de kan for at fuldføre maleropgaven, så kunden er 110% tilfreds. Det er deres levebrød, så det er noget de tager meget seriøst.     

FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
Go to Top