Maler Priser2022-02-25T13:38:23+01:00
Forside » Maler Priser

Maler Priser

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Få maler priser på alle maleropgaver

Du har sikkert hørt om det eller måske selv været ude for det. Du hyre en maler til at udføre din maleropgave for dig. I aftaler en maler pris på maleropgaven, men løbende kommer der ekstra regninger og uventede tillæg. Det i langt de fleste tilfælde ikke intentionerne at malerfirmaet vil snyde dig. Men ofte er malerne simpelthen ikke dygtige nok til at inkludere alt i deres malertilbud. Selv de mindste delelementer eller overraskelser, som er nødvendige for at kunne udføre maleropgaven korrekt, er nok til at maler prisen bliver dyrere end først antaget. Det er til stor ærgrelse hos både kunden og malermesteren. Kunden bliver sur og maleren ender med dårlig anmeldelse. Men det behøver ikke ende sådanne.

Det siger vores kunder om os

Super god service. Jeg var meget bekymret for at det ville blive for dyrt at hyre en professionel maler. Men det viste sig heldigvis ikke at holde stik. Malerarbejdet blev udført helt perfekt til en meget billig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Anne Mette Sørensen

Malerfirmaet kom ud og så opgaven samme dag, som indhentede tilbud. Alle aftaler blev overholdt og de var meget imødekommende med hensyn til de spørgsmål vi havde. Vi er super glade for resultatet.

Lise og Poul

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kvaliteten af arbejdet var helt perfekt! Vi fik det fuldstændig som vi gerne ville have det. Vi kunne ikke være mere tilfredse end det er tilfældet.

Kathrine og Mads
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Maler priser du kan regne med

For at undgå at ende op i dum situation, hvor begge parter føler at de har ret, så gør dig selv en tjeneste og benyt dig af en standardkontrakt for malere og forbruger. Med en sådan en kontrakt, er begge parter enige om, hvad der skal males og eventuelt laves af ekstra ting. Begge parter er også enige om en fast pris på maleropgaven, så nu er også styr på det. Det ro i sindet hos både dig og maleren. Du kan også vælge at lave en aftale i mellem maleren og dig via e-mail. Der skal du bare huske på at sørge for, at både dig og det malerfirma, der skal udføre maleropgaven tydeligt accepterer aftalen, der er lavet på e-mail, før malerarbejdet starter. Lad for guds skyld vær med, at nøjes med en mundtlig aftale. Ganske vist er en mundtlig aftale lige så bindende som en skriftlig aftale, men det ofte svært at bevise hvad der er blevet sagt. Ofte kan folk heller ikke huske hvad de har sagt, så hold til dig til den skriftlige aftale.

Maler - Få 3 tilbud her!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-27T15:51:31+02:00

Alle de malertilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak til nogle af de malertilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et malertilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

✅ Hvilke malere får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:39:17+02:00

Alle de malere, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle malerfirmaer. Der bliver stillet store krav til dem, så du kan være sikker på, at du får den bedste service hver gang, at du booker en maler igennem os.

✅ Hvad koster en professionel maler?2020-05-08T21:39:29+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel maler koster. Det kommer helt an på, hvor stor maleropgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med maleropgaven. Det er derfor en god idé, at indhente flere gratis malertilbud igennem os.

✅ Hvad skal jeg gøre inden maleren kommer?2020-05-08T21:39:39+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor maleren skal male. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at maleren kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE MALERE

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige malere skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Få billige maler priser igennem os

Du kan selv gøre en del selv, for at få en så billig maler pris som muligt på din maleropgave. Du kan blandt andet sørge for at der ryddet for møbler, blomster, fjernsyn og hvad der ellers er i de værelser der skal males. Du kan også sørge for at der er strøm i de forskellige rum, hvor der skal males. Strømmen skal malersvenden bruge til sin lamper, så han kan se, hvad han laver og så han undgå at lave helligdage og grimme striber, når han maler. Det vil også hjælpe på din billige maler pris, hvis du vasker gulve og vægge ned inden at maleren kommer forbi. Skal du også have malet dørkarme og vindueskarme, så skal dette også have en tur med vand og sæbe inden at maleren kommer forbi. Det er små tiltag, som i sidste ende kan spare dig for mange penge, så det er værd at gøre noget ved det.

Få maler priser fra flere malerfirmaer

Da konkurrencen i mellem de mange forskellige malerfirmaer er enorm stor, er det en god idé at indhente malertilbud fra flere forskellige malermester. Du kan selv starte fra ende af og begynde at ringe til de forskellige malere en efter en og høre om de har tid samt hvad det vil koste at få udført din maleropgave udført. Det er uden tvivl meget tidskrævende og det gælder om, at holde tungen lige i munden efterhånden, som du får flere forskellige tilbud på din maleropgave. Derfor er det helt klart anbefalelsesværdigt, at du i stedet for gør mange andre mennesker, der skal have udført en maleropgave gør det. De benytter sig af vores smarte online maler formidlings system. Alt du skal gøre her, er at udfylde et skema med informationer omkring din maleropgave. Efterfølgende sender vi din maleropgave ud til erfarne og dygtige malere. De kigger din maleropgave igennem og vender tilbage til dig med forskellige maler priser. Når du har modtaget tilbuddene, så kan du nemt danne dig et overblik over hvilket maler malerfirma, der kan tilbyde dig, at udføre din maleropgave billigst for dig. På denne måde er du sikker på at spare en masse penge og en masse tid. Alle maler tilbuddene som du modtager, er ganske uforpligtende malertilbud.

FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
Go to Top