Maler Odense2022-02-25T13:26:12+01:00
Forside » Maler Odense

Maler Odense

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Book en faglært maler i Odense

Når du booker en faglært maler i Odense igennem os, så kan du få løst en lang række maleropgaver billigt. Det gælder for eksempelvis privat husstande, boligforeninger, institutioner og virksomheder. De maler i Odense, som giver dig malertilbud på din maleropgave, kan udføre malerarbejde på alle slags overflader som f.eks. gulve, facader, lofter, vægge m.m. En top professionel malersvend i Odense, har således meget stor erfaring med, at udføre alle tænkelige maleropgaver. Det gælder også når kommer til både indvendigt og udvendigt malerarbejde. Endvidere kan maleren rådgive dig omkring blandt andet valg farver og hvilken type maling der bør males med.

Det siger vores kunder om os

Malerfirmaet kom ud og så opgaven samme dag, som indhentede tilbud. Alle aftaler blev overholdt og de var meget imødekommende med hensyn til de spørgsmål vi havde. Vi er super glade for resultatet.

Lise og Poul

Super god service. Jeg var meget bekymret for at det ville blive for dyrt at hyre en professionel maler. Men det viste sig heldigvis ikke at holde stik. Malerarbejdet blev udført helt perfekt til en meget billig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Anne Mette Sørensen

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kvaliteten af arbejdet var helt perfekt! Vi fik det fuldstændig som vi gerne ville have det. Vi kunne ikke være mere tilfredse end det er tilfældet.

Kathrine og Mads
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Få malet dit hjem i Odense når du skal flytte

Udover det som man i daglig tale kalder for almindeligt malerarbejde, så kan du igennem os også booke malere med speciale i flyttelejligheder. Hver måned året rundt er der folk rundt omkring i Odense, som skal flytte fra deres lejlighed. I den forbindelse er det en super god idé at overlade istandsættelsen til en professionel maler fra Odense. Du kan både som privatperson og som boligselskab med stor fordel indhente malertilbud igennem. Ofte har privatpersoner en vedligeholdelseskonto, hvor der står nok penge på til at få fixede lejligheden fra top til tå. Normalt når man skal flytte fra en lejlighed, så er det vægge, lofter og eventuelt noget træværk, der skal males inden at man overdrager lejligheden til de nye beboer.

Maler - Få 3 tilbud her!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-27T15:51:31+02:00

Alle de malertilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak til nogle af de malertilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et malertilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

✅ Hvilke malere får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:39:17+02:00

Alle de malere, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle malerfirmaer. Der bliver stillet store krav til dem, så du kan være sikker på, at du får den bedste service hver gang, at du booker en maler igennem os.

✅ Hvad koster en professionel maler?2020-05-08T21:39:29+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel maler koster. Det kommer helt an på, hvor stor maleropgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med maleropgaven. Det er derfor en god idé, at indhente flere gratis malertilbud igennem os.

✅ Hvad skal jeg gøre inden maleren kommer?2020-05-08T21:39:39+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor maleren skal male. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at maleren kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE MALERE

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige malere skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Effektivt malerarbejde fra professionelle malere i Odense og omegn

Når du booker en maler i Odense igennem os, så får du malertilbud fra erfarne malerfirmaer i Odense med mange års erfaring. De er meget bevidste om, at det vender op og ned på dagligdagen, når malerarbejdet går i gang. Derfor arbejder de malermester i Odense, som du får malertilbud fra igennem os, så effektivt, som det overhovedet er muligt lige meget hvilken type maleropgave det er der skal løses. For at undgå eventuelle misforståelser eller uenigheder, er det en god idé at have alting i aftaler omkring maleropgaven på skrift. Den nemmeste måde at gøre det på er ved ved udfylde en standardkontrakt for malere og forbruger, som begge parter underskriver inden at maleropgaven går i gang. På denne måde er både du som forbruger og malermesteren i Odense sikker på hvad der skal males. Du kan også gøre dette via e-mail. Der er vigtigt at begge parter tydeligt i e-mail siger ok til aftalen i mellem jer.

Få malet med miljømærket kvalitetsmaling   

Hvis du vil være med til at passe bedre på miljøet, og sikre dig selv et super godt indeklima, så spørg maleren om der er mulighed for, at han kan male med miljømærket maling fra Flugger mærket med EU-blomsten. De af de billige maler, som vi samarbejder med benytter sig af Flutex 5 som er en akrylbaseret maling. Det er enormt nemt at gøre rent på den overflade, hvor på at Flutex 5 bliver på malet. Det medføre blandt andet at du uden problemer kan tørre overfladen af med en våd klud uden at du skal være bekymret for om der kommer pletter efterfølgende.

FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
Go to Top