Typer af accentfarver der er perfekt til ethvert hjem

Typer af accentfarver perfekt til ethvert hjem

Accentfarver kan være en vidunderlig måde at tilføje interesse og intriger til ethvert rum. Accentfarver tilføjer dybde og interesse til ethvert hjem eller rum. Accentfarver kan bruges både udvendigt og indvendigt i dit hjem. Få dit hjem til at springe ud igen med nogle vidunderlige udvendige og indvendige accentfarveideer, og book en konsultation hos Nevada Painting Company.

Udvendige accentfarver

Udvendige accentfarver kan være en fantastisk måde at tilføje dimension og interesse til dit hjem. Der er forskellige valg og farvesammensætninger, der kan være perfekte til dit udvendige malerarbejde.

Neutrale malingsfarver – Dette farveskema er en fantastisk måde at imponere købere på, samtidig med at de ikke overvældes. Dette kan også være perfekt til kvarterer med strengere husejerforeninger, du kan få et poleret og rent hjem, der er op til standard. Flot beige farve med hvid og sort trim kan se særligt slank og præsentabel ud.

Grå udvendig farve – Varierende grå nuancer kan være en fantastisk måde at få en farvetone til virkelig at slå ud. Afhængigt af farven kan du finde en farve med undertoner, der komplimenterer dine accentfarver på en måde, der ikke er overvældende, men afbalanceret og interessant.

Enkelt og klassisk skema – Simpelt og klassisk farveskema kan være en fantastisk måde at tilføje enkelhed og alligevel løfte det ydre af dit hjem. I stedet for at have flere accentfarver, kan du vælge den primære basisfarve som en flot beige, sort eller grå, og bruge en glitrende og klar hvid for at tilføje dimension, og dermed forblive enkel og imponere enhver køber.

Primært farveskema – dette skema er ikke for sarte sjæle! Denne type accentfarveskema tager højde for de tre vigtigste primærfarver. Du kan vælge en nuance efter eget valg, mens du maler din dør og besætninger og lukker med accenter af lys rød og gul. Dette kan være en vidunderlig måde at få dit hjem til at skille sig ud, og de dristige farver fungerer godt, for at komplimentere og kontrastere hinanden på samme tid.

Farveskema til at komplimentere dit landskab – Det kan også være nyttigt at være opmærksom på landskabet omkring dit hjem og farverne. Hvis dit hjem er omgivet af træer og grønt, kan du overveje, hvilken type farver du ønsker at male hjemmet. Vil du skille dig ud og give kontrast og forme træerne med blødere nuancer for at blive en del af landskabet?

Interiør accentfarver

Blå – En flot blå nuance har kølige undertoner, der kan være et godt, men let farveboost til de rum, der har brug for en beroligende farve. Muligvis ser en læsesal eller endda en badeværelsesvæg godt ud med visse blå nuancer.

Gul – gul kan være den perfekte måde at lyse et værelse op. Dette kan være en vidunderlig accentvæg i et babyværelse eller endda et børneværelse. Det kan også være en måde at oplyse et rum, som måske ikke har en masse lys, inspirerende følelser af lykke og glæde.

Lilla – lilla kan være en god farve til et kontor eller en hule. Det er en indbydende og beroligende farve og ser godt ud, når det kombineres med stencils og designs.

Sort – dette kan være et modigt og modigt valg i ethvert rum. Men med det rigtige design og den valgte overflade kan sort være en god måde at tilføje et sofistikeret niveau.