Tegn på at det er tid til at få malet

Tegn på at det er tid til at få malet igen

Et nyt malerarbejde er måske ikke langt rundt om hjørnet. Det er vigtigt at tjekke dit hjem eller din virksomhed regelmæssigt og holde øje med tegn på en forringet maling. Efter disse kontroller kan du opleve, at det er tid til at få et nyt malerjob. Et malerarbejde, der holder, er vigtigt for at holde kantstens appel høj og dine dollars nede.

Måder, hvorpå maling kan forringes

Der kan være mange årsager til, at maling kan blive forringet, såvel som tydelige tegn, du skal være opmærksom på. Sørg for at gå en tur rundt i dit hus eller din ejendom. Se efter maling, der udviser tegn på forfald, og overvej at få det nye friske malingsjob for at gøre dit hjemmemarked og gæst klar.

Tegn på at det er tid

Fordrejet sidebeklædning – forårsaget af ophobning af fugt og ved bagning i solen, er skæv sidebeklædning et manipuleret område, der ikke kan flades ud. Den bedste mulighed er enten at udskifte den eller få området klargjort og malet.

Blærer eller bobler- malingen har mistet vedhæftninger og begynder at trække væk fra tidligere vægge, dette kan skyldes høj varme. Hvis man påfører maling på en varm overflade, kan dette få malingen til at boble og ikke hæfter helt til overfladen.

Peeling- Peeling er et grimt resultat af solskader, og de bobler og blærer, der springer op. Disse udsatte områder bliver kun værre med mere soleksponering og fortsætter med at skrælle og blære, hvilket nedbryder malingen på overfladen.

Revner eller pletter stuk- Din stuk bør ikke revne, revner stuk resulterer i yderligere skade, da fugt og vand kommer ind i disse områder, hvilket får dem til at revne og blive beskadiget endnu mere.

Fading- Et andet almindeligt problem er processen med falmning eller blegning. Du bemærker det måske ikke, men din maling begynder langsomt at falme med soleksponering. Sker det langsomt, kan det være svært at bemærke. Det er vigtigt at finde maling, der holder, også du kan tage billeder af dit første malerarbejde og sammenligne efter et par år, hvordan malingen er falmet.

Kridt-Kridning kan ligne den, der falmer, selvom det faktisk er en kemisk ændring, af ultraviolette stråler, hvilket får malingens dæklag til at ændre sig og danne en film af hvidt støv, og hvis du blot maler over, klæber den muligvis ikke helt til overfladen og yderligere forårsage problemer.

Meldug sætter sig, når fugten ikke fordamper, hvilket får det til at tære på malingen. Det er uklogt bare at male over uden at fjerne og præparere overfladen, skimmelsvampen vil til sidst komme igennem igen, hvis den bare males over.

Hvornår skal du male

Det afhænger af flere faktorer. Skiltene ovenfor er indikatorer for, at du muligvis har brug for et nyt malerjob. Overvej også mængden af ​​eksponering for elementer i dit hjem, uanset om det er en varm solskinsdag eller våd af fugt. Regelmæssig kontrol af det udvendige hjem vil holde dig på toppen af ​​disse problemer og reducere risikoen for dyre reparationer. En anden ting at overveje er kvaliteten af ​​de produkter, du bruger. Maling af høj kvalitet og korrekt forberedelse kan få en maling til at holde i mange år fremover.