Gør klar til at få malet

Skal jeg rengøre mine vægge før man maler?

Det er tid til et nyt lag maling! At male kan være en sjov og fornøjelig oplevelse, det kan give dig nyt liv. Et nyt malerarbejde kan øge dit hjems værdi og give fornyelse til ethvert rum. Forberedelse til maling er dog lige så vigtig for det færdige produkt. Hvis du ikke forbereder og rengør korrekt, kan det betyde revner og boblende maling og et arbejde, der ikke holder. Dette er trinene til at rense dine vægge før maling for at sikre, at du har et rent lærred.

Kig godt på dine vægge

Det er vigtigt først at begynde med et godt kig på den væg, du vil male. Hvordan ser det ud? Har den synligt snavs og snavs, måske et par farveblyanter eller madpletter? Det er tid til at tørre det beskidte lærred af og bytte det til noget bedre. Få en blød vaskeklud, og den kan være tør til dette trin. Begynd med at tørre din væg af, dette fjerner adgangssnavs og støv, der kan være problemer senere.

Skrub det ned

For de pletter og gnidet på snavs er det nu tid til at skrubbe væggen ned. Det betyder at få disse bobler i gang og købe en svamp og sæbe. Rent, enkelt og nemt til enhver væg. Disse er for lettere at opbygge pletter og snavs og efterlade din væg til at se frisk ud. Det anbefales, at du bruger fedtskærende rengøringsmiddel for at sikre, at du kan slippe af med disse skrammer og pletter. Det er vigtigt at skrubbe i en cirkulær bevægelse, der bevæger sig blødt for ikke at beskadige, men for at rengøre. Det er nemmest at starte fra toppen og arbejde dig nedad.

Tør ned

Nu er det tid til at tørre af og slippe af med al den overskydende sæbe. Sørg for at få en ny spand vand. Du kan tage en vaskeklud og fugte den i det rene vand og gnide den ned ad væggen og rense sæben af. Det er vigtigt at få al den sæbe væk for at undgå opbygning af sæbe, der kan ødelægge dit nye malerjob. Du kan køre et håndklæde med for at fange overskydende vand og være sikker på, at din væg er helt tør, før du maler.

Tjek for skimmelsvamp og utætheder

Nu hvor væggen er fri for pletter, skrammer, snavs og snavs, skal du sørge for at lave en eller endda to gange over din væg for at tjekke for vandskader og mulig skimmelvækst. Kig på væggen og kontroller for skimmelvækst ved at kigge efter

– Bobler eller revner i malingen
– Hævede og bøjede dele af malingen
– Vandpletter af varierende farve

Disse kan være et tegn på et meget farligere problem. Fugt kan skabe skimmelsvamp, og det er bydende nødvendigt, at du ringer til fagfolk for at udrydde nævnte skimmelsvamp. Skimmelsvamp kan være ret skadeligt for helbredet og ødelægge og gennemtære maling.

Få en professionel

Eller hvis du vil spare lidt tid og hjertesorg, kan vi tørre overflader af før for at sikre en ren start. Ser din væg ren og klar ud? Det er et helt frisk lærred til et nyt malerjob. Så vil du gerne fortsætte denne perfektion ved at hyre en professionel maler. En professionel maler er sikker på at levere et smukt og omhyggeligt job, der helt sikkert holder.