Farer til dit zen rum

Sådan vælger farver til det perfekte zen rum

Hjemmet er hvor hjertet er, det er også vores komfortzone, vores beroligende rum, et sted at slappe af og slappe af. I tider med stress og angst, skal vores hjem give os plads til at være os selv og føle os godt tilpas. Tro det eller ej, de malingsfarver og ting, vi omgiver os med, påvirker vores humør kraftigt. At skabe et rum, der er perfekt til at udvikle et zen-rum, et sted at tage hen og slappe af. Der er visse farver, der er perfekte til en beroligende zen-skabelse.

Lækker lilla

Lilla udstråler stor fredfyldt energi i ethvert rum. Især en lys lilla lilla, der minder den person, der nyder rummet, om en delikat blomst. Det er beroligende og fredfyldt til ethvert rum, komplimenteret med lette møbler og luftige dekorationer. Mange føler, at de kan dagdrømme og føle sig glade, lilla kommunikerer en følelse af visdom og styrke.

Iskolde blues

Blå kommunikerer et roligt nærvær, der ofte ses som beroligende og fredfyldt. Blå kommunikerer stabilitet og pålidelighed. Blå kan også vise sig at fremkalde produktivitet for de dage, hvor du måske ønsker at få noget arbejde gjort mellem afslapning. Bare sørg for at se efter følelser af tristhed, som blå også kan inspirere.

Pink og Beige

For at inspirere til en følelse af royalty, renlighed og enkelhed kan lys pink og beige være det perfekte strejf af farve. Beige er fantastisk til at blande og bruge lysere farver til andre accenter, en god base for enhver væg. Farven er enkel og sød, inspirerende til afslapning og ro. En lys pink kan inspirere følelser af royalty, femininitet og chicness. Det minder en om forfriskning og livlighed og sarte blomster og blødhed.

Khaki Grøn

Grøn kommunikerer en følelse af fredfyldt natur, det minder beboeren om grønne planter. At skabe et rum med et grønt rum kan efterligne et slags drivhus, for en planteelsker med en grøn tommelfinger er grøn en perfekt farve. Det fremkalder en naturlig følelse, der repræsenterer den naturlige verden. Grøn minder også om optimisme, som en frisk ny plante.

Bløde brune og sorte

Sort er kendt for at fremkalde følelser af kraft og ro. Sort er en utrolig populær farve, og lys sort kan få et rum til at føles intimt og hyggeligt. Mens lysebrune farver giver en mere jordnær tone og inspirerer til flere naturfølelser. Det har en plejende kvalitet og kan gøre rummet hyggeligere.

Indret rummet

Nu er det tid til at dekorere resten af ​​dit zen-rum. Med den perfekte farve til din base er et zen-rum ikke langt tilbage. Man skal overveje, hvad der inspirerer til beroligende og beroligende følelser hos dem. Du skal vælge en farve, som du forbinder dig mest med, og vælge møbler og elementer, der vil skabe det perfekte rum for dig. Du kan skabe harmoni ved at overveje dine vægfarver og gulvmuligheder. Går måske til naturlige trægulve for at minde dem om naturen, selvom lysegrå og beige også kan være gratis. Det er bedst at holde sig til lyse møbler, og træbejdsede borde og stole holder sig til det jordagtige og beroliger dem. Accenter og tilbehør kan være et sjovt farvespring, der tilføjer en følelse af liv og spænding til rummet. Endelig er et zen-rum perfekt til at rumme elementer af naturen som planter og vandudstillinger.

Lad The Painting Company give dig det perfekte zen-rum ved at male dine vægge i farver til netop den stemning, du ønsker. Kontakt os i dag for at begynde din rejse mod fred.