Friske Farver

Sådan frisker du dit kontor op med nye farver

Et kontor skal være et sted, hvor dine medarbejdere ønsker at arbejde hårdt, nyde deres tid og føle sig godt tilpas og inspireret. Derfor er det vigtigt at skabe et kontor, der reflekterer og inspirerer, og for at gøre det skal du lave innovative ændringer for at pifte kontoret op og holde medarbejderne engagerede. På den måde vil de gerne være på kontoret og repræsentere og arbejde for dit brand efter bedste evne.

Installer en tavlevæg

At øge produktiviteten og forbedre kontorlokalet med en sjov og interaktiv tilføjelse. Disse kan være et vidunderligt værktøj i ethvert brainstormingrum. En tavle lader dig skrive dine ideer ud og kan give dig en visuel idé om, hvor din virksomhed er på vej hen. Dette kan også være et godt sted for små inspirerende eller motiverende citater til medarbejderne. Dette kan også øge og tilskynde medarbejderne til at skrive deres ideer og øge kreativiteten.

Mal en pop farve

En pop farve kan pifte ethvert kontor op. Det betyder ikke, at du skal overbelaste et værelse med lyse farver, medmindre du vil. En væg af farve kan være en fantastisk måde at tilføje visuel interesse, og selv at overveje at tilføje en væg af maling med et overlejret mønster kan være en sjov måde at bringe lidt lys til rummet. Tilføjelse af en pop grøn og blå kan kommunikere en følelse af harmoni og en beroligende og beroligende atmosfære hos medarbejderne. En orange eller rød kan antænde handling og give dine medarbejdere et boost til at blive aktive og involverede. En knald gul kan også øge følelsen af ​​optimisme og innovation. At hyre en professionel er den bedste måde at have for at opnå det reneste og slankeste look. Kontakt The Painting Company i dag for at hjælpe med at give dit kontor den pop, det har brug for.

Tilføj sjove møbler

Møbler kan også spilles på et kontor. Du kan fokusere på et mere innovativt og moderne look med de nyeste møbeltrends. Disse kan være stilfulde vinkellooks, eller hvis dit mærke er mere jordnært, kan behagelige mørkegrønne stole gå sammen med mærket. det er vigtigt at finde en balance mellem at pifte kontoret op og at holde dine medarbejdere behagelige og tilfredse.

Integrer tankevækkende indretning

Planter er beroligende og giver et hjemligt præg. Planter kan give dit rum den naturlige og friske følelse, det higer efter. Planter er også med til at øge produktiviteten med bedre luftgennemstrømning og hjælper med et strejf af natur og endda øger luftkvaliteten. De kan også hjælpe med at bortfiltrere kemikalier i luften, og de kan også være med til at øge arbejdsglæden.

Spejle får rummet til at føles større og mere åbent. Det kan være en skøn mulighed for at være kreativ og gøre rummet mere moderne og stilfuldt. Spejlet kan også afspejle medarbejdernes hårde arbejde og fremme produktiviteten og se sig selv gøre fremskridt på et projekt og arbejde sammen med andre.

Fremhæv dit brand

Det er vigtigt at tilpasse dit kontor, så det passer til dit specifikke brand og lege med, hvordan du falder på linje med det pågældende brand. Tilføjelse af møbler, dekoration og farvekodede kontorartikler i mærkefarven til kontoret kan hjælpe medarbejderne til at føle, som om de er en del af noget større. Gå også med mærkets stil, der kan være ren og slank, naturlig og jordagtig, eller endda strandagtig og ubekymret. Mission statements på væggen kan være en påmindelse til dine medarbejdere om den retning og motivation, de stræber efter at opnå, også dirigere dem om, hvem dit brand er, og hvordan de skal følge brandstandarder.