Farver som du skal undgå

Malings farver du skal undgå at benytte dig af

Nye maleropgaver kan være en fantastisk måde at bringe et frisk pust ind i ethvert hjem eller virksomhed. Farverne kan være dristige og lyse eller nedtonede og komplimentere rummets accenter. Der er dog, ifølge farvespecialister, nogle farver, du bør undgå. Disse farver er normalt baseret på de specifikke rum.

Rød

Rød kan være en fed og sjov farve til en accentvæg. Det kan tilføje interesse, men det kan også være en ret intens reaktion. Soveværelset er ikke plads til en lys rød farve ifølge farvepsykologien. Den røde farve kan forbindes med vrede og endda vold og fremkalder ikke en følelse af ro og sikkerhed, som et soveværelse bør.

Hvid

Hvide vægge kan være et slankt og rent udseende i ethvert rum. Det er dog også vigtigt at overveje, hvordan hvide vægge let kan blive snavsede. Derfor kan det være bedst at holde sig fra en masse hvid maling på badeværelset. På grund af sæbepletter blandt andre pletter, der kan forekomme på et badeværelse, kan det være bedst at holde sig væk fra hvidt, og i stedet kan lyseblå, lysegrønne eller endda bløde grå være perfekte valg.

Gul

Gul kan være fantastisk til små accenter som møbler eller endda vaser. Dog anbefaler Property Brothers at bruge rød eller gul på boligernes indvendige vægge. Dette kan være særligt slemt i et soveværelse, da gul, ligesom rød, er så lys og intens, at den måske ikke lader dig slappe af og være overvældende.

Grøn

Grøn er en anden af ​​de sværere farver at få korrekt. Grøn kan være lys og ret overvældende og ser noget klæbrig ud. Eller endda minde folk om følelsen af ​​at være syg. Tro det eller ej, men Higleys farvepsykologi påvirker farverne i husets maling.

Lyserød

Selvom dette kan være feminint og blødt, næsten beroligende. Pink kan også være overvældende og for mudret eller mørkt kan det føles beskidt.

Brun

Brune, hvis de bruges korrekt, kan være vidunderlige malingsfarver. Et par forskellige nuancer kan dog se mørke og snavsede ud. Især i rum som badeværelser eller stuen. Disse rum kan se mørke og beskidte ud, hvilket får rummet til at se mindre ud. Farver som lysegrå, grøn, blå eller endda beige kan være en fantastisk måde at tilføje farve og stadig holde dit hjems værdi oppe.

Øg værdien af ​​dit hjem

Det er ikke kun vigtigt at undgå bestemte malingsfarver for at føle sig godt og hjemme. Det er også vigtigt for at tiltrække en ny køber. Købere kan ikke lide dristige farver, som de tror vil være svære at male over. Få i stedet et nyt frisk lag maling, der helt sikkert vil imponere med neutrale farver og undgå bestemte farver. Hos Nevada Painting Company har vi en farverådgivningsservice, og vi vil sørge for, at dit nye malerjob er den perfekte farve til dig.