Maler Østerbro2021-07-27T16:30:21+02:00
Forside » Maler Østerbro

Maler Østerbro

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Maler Østerbro klare alle maleropgaver

Trænger dit hjem på Østerbro til nye farver på vægge og lofter? Så kan vi hjælpe dig med at få det løst. Vi har mange års erfaring inden for malerfaget og vi levere altid den bedste kvalitet til den billigste maler pris. Det er vigtigt for os, du som kunde er 100% tilfreds. Derfor gennemgår vi maleropgaven sammen inden, at vi går i gang med at maleropgaven. På denne måde er sikre på, at der ikke opstår nogle misforståelser i mellem os.

Det siger vores kunder om os

Super god service. Jeg var meget bekymret for at det ville blive for dyrt at hyre en professionel maler. Men det viste sig heldigvis ikke at holde stik. Malerarbejdet blev udført helt perfekt til en meget billig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Anne Mette Sørensen

Malerfirmaet kom ud og så opgaven samme dag, som indhentede tilbud. Alle aftaler blev overholdt og de var meget imødekommende med hensyn til de spørgsmål vi havde. Vi er super glade for resultatet.

Lise og Poul

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kvaliteten af arbejdet var helt perfekt! Vi fik det fuldstændig som vi gerne ville have det. Vi kunne ikke være mere tilfredse end det er tilfældet.

Kathrine og Mads
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Maler Østerbro maler stort og småt dag og nat

Når væggene og lofterne i dit hjem, trænger til nyt liv, så kan en omgang frisk maling gøre en kæmpe forskel. Vi frisker mange forskellige slags boliger op på Østerbro, Lyngby, Birkerød, Hillerød, Stenløse, Hellerup, Gentofte, hver dag året rundt. I langt de fleste tilfælde vælger maleren at benytte Dyrup Robust med glans 5. Denne type maling giver væggene et fantastisk flot mat finish, som kan holde i mange år frem i tiden unden, at det kommer til at se nedslidt ud. Hvis du skule have specielle ønsker til farven på dine vægge og lofter, så vi nemt tone malingen, så den får lige nøjagtigt den farver, som du gerne vil have.

Maler - Få 3 tilbud her!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-27T15:51:31+02:00

Alle de malertilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak til nogle af de malertilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et malertilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

✅ Hvilke malere får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:39:17+02:00

Alle de malere, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle malerfirmaer. Der bliver stillet store krav til dem, så du kan være sikker på, at du får den bedste service hver gang, at du booker en maler igennem os.

✅ Hvad koster en professionel maler?2020-05-08T21:39:29+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel maler koster. Det kommer helt an på, hvor stor maleropgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med maleropgaven. Det er derfor en god idé, at indhente flere gratis malertilbud igennem os.

✅ Hvad skal jeg gøre inden maleren kommer?2020-05-08T21:39:39+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor maleren skal male. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at maleren kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE MALERE

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige malere skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Maler Østerbro er altid det bedste valg

Skal du have malet på noget træværk på Østerbro, så kan det selvfølelig også godt lade sig gøre. Vi har også stor ekspertise inden for dette område. Typisk vil dit træværk blive malet 3 gange for at give det en holdbar og meget slidstærk hård overflade. Det er vigtigt, at det kan modstå hverdagens slid i mange år frem i tiden. Mange folk får malet deres køkken, terrasse, dørpanler, vinduskamme, udehus og meget andet, der er været lavet af træ. Den maling som bruges til male poå træ med, kan også tones i forskellige farver, så den passer til dine ønsker. Det er kun fantastien der sætter grænser, når det kommer til farveudvalget.

Spar op til 70% med en maler på  Østerbro

Hvis du vil sælge din bolig på Østerbro hurtigere, så er det en super god idé at få maler hele boligen inden at du sender den på boligmarked. Konkurrencen er enorm stor, så det gælder om at skille sig ud, og det kan du gøre ved at kunne fremvise et nymalet hjem. Det er en meget lille udgift, at få en professsionel malermester fra Østerbro, Farum, Ballerup, Glostrup, Taastrup, København og Amager til, at fixe din bolig op i forhold til eksempelvis, at skulle betale for to huslejer måned efter månde i mens, at du venter på at få solgt din bolig. Det er bevist flere gange, at det har hjuplet gevaldigt på hvor hurtigt, at en bolig bliver solgt, når den er nymalet i forhold til hvis den ikke er.

Få tilbud fra flere malere på Østerbro

Så lige meget hvilken maleropgave du skal løst på Østerbro, så vil vi meget gerne hjælpe dig med, at få den løst bedst og billigst. Den nemmeste måde at gøre det på, er ved at du enten udfylder skemaet, som du finder bag den grønne knap her på siden med informationer omkring, hvad din maleropgave går ud på. Efterfølgende bliver din maleropgave kigget igennem af malefirmaet. Når de har vuderete din maleropgave, så modtager du flere gratis og helt uforpligtende malertilbud, som du så kan kigge igennem. 

FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
Go to Top