Maler Fyn2022-08-19T13:36:53+02:00
Forside » Maler Fyn

Maler Fyn

FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Maler Fyn levere kvalitetsarbejde hver gang!

Er du på udkig efter en maler på Fyn, der holder sine aftaler og som kan udføre din maleropgave perfekt? Så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Vi er Danmarks største formidlingsside indenfor malerbranchen. Vi samarbejder med en lang række af forskellige malerfirmaer på Fyn. Blandt andet i disse byer Odense som alle har dygtige og faglærte malersvende. De har 100% fokus på at udføre din maleropgave for dig efter den højeste standard du finder på Fyn. Så tøv ikke med at indhente malertilbud igennem os. Der er mange penge og meget tid at spare ved at benytte dig af vores online maler formidlingsservice.

FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Det siger vores kunder om os

Super god service. Jeg var meget bekymret for at det ville blive for dyrt at hyre en professionel maler. Men det viste sig heldigvis ikke at holde stik. Malerarbejdet blev udført helt perfekt til en meget billig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Anne Mette Sørensen

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kvaliteten af arbejdet var helt perfekt! Vi fik det fuldstændig som vi gerne ville have det. Vi kunne ikke være mere tilfredse end det er tilfældet.

Kathrine og Mads

Malerfirmaet kom ud og så opgaven samme dag, som indhentede tilbud. Alle aftaler blev overholdt og de var meget imødekommende med hensyn til de spørgsmål vi havde. Vi er super glade for resultatet.

Lise og Poul
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Maler Fyn gør en dyd ud af sit arbejde hver gang!

Samtlige malere du modtager malertilbud fra igennem os gør alt for at sikre sig at du er tilfreds med det udførte malerarbejde. Malerne holder deres tidsplaner og de aftaler som du har indgået med dem. Måden du sikre dette på er ved at udfylde en standardkontrakt for malere og forbruger inden af maleren starter sit arbejde. Det giver ro i maven hos både dig og malermesteren, at i begge to ved nøjagtigt, hvad der skal laves og hvad det kommer til at koste. På denne måde undgår i misforståelser og unødvendige ekstra regninger og tillæg. Det er meget normal kutyme, at man laver en sådanne kontrakt, så det er ikke noget der er fremmede for den maler, som du har hyret til din maleropgave.  

Maler - Få 3 tilbud her!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-27T15:51:31+02:00

Alle de malertilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak til nogle af de malertilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et malertilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

✅ Hvilke malere får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:39:17+02:00

Alle de malere, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle malerfirmaer. Der bliver stillet store krav til dem, så du kan være sikker på, at du får den bedste service hver gang, at du booker en maler igennem os.

✅ Hvad koster en professionel maler?2020-05-08T21:39:29+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel maler koster. Det kommer helt an på, hvor stor maleropgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med maleropgaven. Det er derfor en god idé, at indhente flere gratis malertilbud igennem os.

✅ Hvad skal jeg gøre inden maleren kommer?2020-05-08T21:39:39+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor maleren skal male. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at maleren kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE MALERE

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige malere skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Maler Fyn maler i alle slags farver

Hvis du vil gøre noget godt for din boligs udtryk og stil, så skal du hyre en malermester til at friske dine farver op. Det gør en verden til forskel, når malersvenden har været i gang med at svinge penslen. Størstedelen af de malerfirmaer som vi samarbejder med på Fyn benytter Dyrup Robust 5, som er en 100% akrylbaseret maling. Den er også god for miljøet og dit indeklima. Flere af de malere, som vi formidler maleropgaver til på Fyn, har fået mange rosende ord med på vejen af deres kunder. Det kan ses på Trustpilot, Facebook og Google. De malere som du får tilbud fra igennem os levere malerhåndværk i den bedste kvalitet hver gang, som du kan nyde mange år frem i tiden. Alle slags maleropgaver kan blive løst af de forskellige malerfirmaer på Fyn. Især i Malere i Odense løser mange forskellige slags maleropgaver. Det er eksempelvis, når der skal åbnes en ny butik i gågaden. Så rykker malermester ind med sine malersvende og starter med at vaske vægge og lofter ned. Derefter går de i gang med at dække af med afdækningspapir, plast og malertape, inden at selve malerarbejdet påbegyndes. Kunden er med i hele processen, så maleropgaven bliver udført til perfektion.  

Maler Fyn giver uforpligtende malertilbud

Når du skal bruge en maler på Fyn, så kan du selv bruge tid på at ringe rundt til flere forskellige malerfirmaer og høre om de har til og hvad de koster. Dette er selvfølgelig meget tidskrævende og det gælder om at holde tungen lige i munden, hvis du skal holde styr på det hele. I stedet for kan du gøre som mange andre gør det og benytte dig af vores gratis maler formidlingsservice. Det eneste det kræver, er at du udfylder nogle felter i et skema med informationer omkring maleropgave. Når det gjort sender vores system din maleropgave ud til malerfirmaer på Fyn, der matcher din maleropgave. Efterfølgende bliver du så kontaktet af de forskellige maler. Nogle af dem vil måske gerne komme ud og kigge på det der skal males først, før at de giver dig en maler pris. Andre kan måske med det samme sige hvad det vil koste at udføre din maleropgave. Når du har modtaget de forskellige tilbud, kan du danne dig et overblik og se om der er et af de malertilbud, som du har modtaget du ønsker at benytte dig af.

FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
Go to Top