Maler Aarhus2022-02-07T14:26:02+01:00
Forside » Maler Aarhus

Maler Aarhus

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Maler Aarhus – Super service og perfekte resultater hver gang!

Nymalede vægge i dit hjem kan gøre underværker, når det drejer sig om stil og indretning. Vi kan hjælpe dig med, at gøre drømmen til virkelighed. Vi samarbejder med nogle af de bedste malerfirmaer i Aarhus og omegn. De er eksperter i at få din personlige stil frem i dit hjem, og få det til at tage sig ud fra den bedste side. De sørger også for, at der er styr der på indeklimaet ved at benytte sig af miljømærket maling fra Flugger, så du undgår unødvendige kemikalier i dit hjem. Foruden at være godt for indeklimaet, er denne type maling også særdeles slidstærk og den super nemt tones, så den passer lige til dine ønsker. 

Det siger vores kunder om os

Malerfirmaet kom ud og så opgaven samme dag, som indhentede tilbud. Alle aftaler blev overholdt og de var meget imødekommende med hensyn til de spørgsmål vi havde. Vi er super glade for resultatet.

Lise og Poul

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kvaliteten af arbejdet var helt perfekt! Vi fik det fuldstændig som vi gerne ville have det. Vi kunne ikke være mere tilfredse end det er tilfældet.

Kathrine og Mads

Super god service. Jeg var meget bekymret for at det ville blive for dyrt at hyre en professionel maler. Men det viste sig heldigvis ikke at holde stik. Malerarbejdet blev udført helt perfekt til en meget billig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Anne Mette Sørensen
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Maler Aarhus gør en dyd ud af deres malerarbejde hver gang!

De lokale malerfirmaer i Aarhus, som du får tilbud fra igennem os, er nogle af de dygtigste malere i Danmark. Flere af dem har har fået et utal af gode anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google. Kundeservice er en meget vigtigt faktor, når du kommunikerer med de malere i Aarhus, som du kommer i kontakt med igennem os. Kundeservicen indebærer selvfølgelig også, at selve maleropgaven, som du skal have løst bliver udført perfekt. For at sikre både dig og den maler som du vælger til din maleropgave, så anbefaler vi at du sørger for at alt kommer ned på skrift. Dette kan du nemt gøre med en standardkontrakt for malere og forbruger. Det tager ikke mange minutter at udfylde den. Med sådanne en kontrakt er du sikker på at vide hvad der bliver lavet og hvad det kommer til at koste. Malermesteren er på den anden side 110% klar over, hvad det er, som du ønsker, at der skal males. Dette medføre helt automatisk at du bliver glad og tilfreds og at malerfirmaet får endnu glad kunde til deres portefølje. Og som vi alle sammen ved, så giver glade kunder endnu flere nye glade kunder. Derfor gør de forskellige malersvende også en dyd ud af malerarbejde.

Maler - Få 3 tilbud her!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-27T15:51:31+02:00

Alle de malertilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak til nogle af de malertilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et malertilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

✅ Hvilke malere får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:39:17+02:00

Alle de malere, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle malerfirmaer. Der bliver stillet store krav til dem, så du kan være sikker på, at du får den bedste service hver gang, at du booker en maler igennem os.

✅ Hvad koster en professionel maler?2020-05-08T21:39:29+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel maler koster. Det kommer helt an på, hvor stor maleropgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med maleropgaven. Det er derfor en god idé, at indhente flere gratis malertilbud igennem os.

✅ Hvad skal jeg gøre inden maleren kommer?2020-05-08T21:39:39+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor maleren skal male. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at maleren kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE MALERE

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige malere skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Maler - Få 3 tilbud her!
FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!

Få malet ved fraflytning eller tilflytning i Århus og omegn

skal du flytte ind eller ud af din lejlighed, er der meget ofte brug for en opfriskning af lofter, radiatorer, vægge, døre, karme, fodlister og vinduer o.s.v. For at være sikker på, at du ender op med det bedste resultat, bør overlade det til en erfaren maler i Aarhus. Igennem os, kan du ganske gratis indhente malertilbud, fra flere dygtige lokale malermester i Aarhus. De kender alt klargøring før der skal males. Det indebærer blandt andet, at der bliver dækket til, og at vægge og lofter bliver vasket ned, der hvor det er nødvendigt. Malersvenden sørger også for, at spartling af huller rundt omkring på vægge og lofter. Alt denne forbedringer er inkluderet i den maler pris, som du modtager fra vores super stærke netværk af maler i Aarhus. Og netop økonomien til at betale maler regningen med, kan ofte findes på vedligeholdelseskontoen. Mange folk glemmer at kigge der, og ofte er penge nok til at dække alle udgifterne i forbindelse med din maleropgave. For at være helt sikker på, at maleren får gjort det som ejendommen eller din udlejer kræver det, så hør lige om der nogle specielle krav, til eventuelt hvilken type maling der skal males med. Vi vil anbefale at der bliver malet med miljømærket maling fra Flugger, da det er bedste for indeklimaet og samtidigt den type maling, som har stærkeste holdbarhed.

FÅ 3 TILBUD – TRYK HER!
Go to Top