Badeværelse

Hvilken farve skal jeg malere mit badeværelse med?

Du har alle regnbuens farver at vælge imellem, så hvordan vælger du kun én farve til at male dit badeværelse? Når du skal beslutte dig for, hvilken farve du skal male dit badeværelse, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan du vil have det, når du vågner om morgenen. Vægfarver sætter stemningen, så du vil undgå kedelige toner og vælge noget, der får dig til at begejstre din dag! Vi har nogle ideer til dig.

Mal det rødt

Dette er din mulighed for at gå imod strømmen. Er resten af ​​dit hjem neutralt og sikkert? Mal dit badeværelse rødt! Dette kan føles som en vovet mulighed, men giver dit hjem en hemmelig accent, der er tidløs. Brug dine accentstykker til at diktere den effekt, din røde væg skaber. Er du vild med hvide og sorte accenter? Eller læner du dig ind i din victorianske æra fra det 19. århundrede ved at dekorere med guld?

Klassisk med sort og hvid

Hvide og sorte badeværelser er også en tidløs mulighed. Denne stil giver dit badeværelse stilen fra 1940’erne og 1950’erne. Sorte vægge med hvide undergrundsfliser og stærke hvide accenter er “in” lige nu og giver dit badeværelse et meget moderne look med den slanke retro-følelse. Sorte gulvfliser er meget populære lige nu, men køber pas på: sorte gulve viser alt fra specifikationer af støv til selv de mindste vandmærker. For at give dette klassiske look en mere elegant følelse, dekorer med marmor. Marmorerede accenter binder det sorte og hvide sammen for at give dit badeværelse et mere avanceret, sofistikeret look.

Afdæmpede pasteller

Badeværelser malet i pastelfarver er meget almindelige, men når det gøres rigtigt, udsender det en lys, munter tone, der vil passe godt sammen med din kop morgenjoe. Afdæmpede gule farver eller taupe vil udsende en kongelig, elegant følelse, der vil give dig en følelse af lykke og komfort. Pastellfarver passer fint sammen med træaccenter og grønne planter. Bring din have indenfor og pust liv tilbage i dit hjem!

Teksturer

Tekstur eller ingen tekstur? Teksturerede vægge er gode til små badeværelser, fordi de introducerer dybde i et mindre rum. Bare husk, at teksturering af en væg er let, men at gå tilbage til en glat væg er en anden historie. Det kan være tidskrævende og dyrt at fjerne det, så vær klar til forpligtelsen. De bedste farver at vælge til teksturerede vægge er nuancer af brune eller mørke farver. Jordfarverne er varme og giver en følelse af komfort. Dette look er især populært med den sydvestlige stil i Arizona-hjem!

Eventyrlige neon

Hvem elsker ikke et godt badeværelsestema? Neoner er især gode til børnebadeværelser. Uanset om du vil føle, at du er under havet, eller nyde solen, skriger neonbadeværelser ungdom og begejstring. At male dit badeværelse med neonfarver kan føles som en designrisiko, men dette er din chance for at have det sjovt og være kreativ med din vision. Hvis en lysegrøn væg ikke lige er, hvad du havde i tankerne, så overvej monokromatisk maling med neon-accenter. Neon-accenter dukker op lige fra grå vægge, så hvis du er bekymret for levetiden af ​​neon orange, eller måske dit barns yndlingsfarve skifter hver sæson, er monokromatisk grå ekstremt alsidig og fungerer altid med en skiftende stil, samtidig med at den giver dit badeværelse dybde.