Billig maler2019-09-05T08:42:55+02:00
Forside » Billig maler

Billig maler

Få 3 uforpligtende tilbud
Maler - Få 3 tilbud her!
Få 3 uforpligtende tilbud

Billig maler løser alle maleropgaver

D

et behøver ikke være dyrt at få malet sin lejlighed eller sit hus. Konkurrencen imellem de forskellige lokale malerfirmaer er enorm stor og derfor svinger maler priserne meget alt efter hvilket malerfirma du spørg om en pris på din maleropgave. Lige meget om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så kan du indhente gratis og ganske uforpligtende malertilbud igennem os. Det er også lige meget om det drejer sig om en lejlighed, et hus, et køkken eller noget helt andet der skal males, så kan du få malertilbud på det igennem os.

Det siger vores kunder om os

Super god service. Jeg var meget bekymret for at det ville blive for dyrt at hyre en professionel maler. Men det viste sig heldigvis ikke at holde stik. Malerarbejdet blev udført helt perfekt til en meget billig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Anne Mette Sørensen

Malerfirmaet kom ud og så opgaven samme dag, som indhentede tilbud. Alle aftaler blev overholdt og de var meget imødekommende med hensyn til de spørgsmål vi havde. Vi er super glade for resultatet.

Lise og Poul

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kvaliteten af arbejdet var helt perfekt! Vi fik det fuldstændig som vi gerne ville have det. Vi kunne ikke være mere tilfredse end det er tilfældet.

Kathrine og Mads
Få 3 uforpligtende tilbud

Få 3 gratis maler tilbud

Vi er Danmarks største online maler sammenligningsside. Igennem os kan du ganske gratis indhente flere forskellige uforpligtende malertilbud fra forskellige malerfirmaer. Du kan indhente billige malertilbud på alle slags maleropgaver som eksempelvis: huse, lejligheder, vinduer, facader, Tapetsering m.m. For at få komme i gang med at modtage de forskellige malertilbud, skal du blot bruge to minutter på at udfylde vores online skema med informationer omkring maleropgave. Når skemaet er blevet udfyldt sender vi din maleropgave i udbud hos flere forskellige malerfirmaer.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg sig ja til et af de tilbud som jeg modtager?2019-08-10T13:41:24+02:00

Alle de malertilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak til nogle af de malertilbud, som du modtager igennem os. Men hvis du modtager et malertilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det. 

Hvilke malere får jeg tilbud fra?2019-08-10T13:42:13+02:00

Alle de malere, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle malerfirmaer. Der bliver stillet store krav til dem, så du kan være sikker på, at du får den bedste service, hver gang du booker en maler igennem os.

Hvad koster en professionel maler?2019-08-10T13:44:04+02:00

Det er umuligt at sige hvor meget en professionel maler koster. Det kommer helt an på hvor stor maleropgaven er og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med maleropgaven.

Hvad skal jeg gøre inden maleren kommer?2019-08-10T13:43:50+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor maleren skal male. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden at maleren kommer har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE MALERE

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige malere skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Maler - Få 3 tilbud her!
Få 3 uforpligtende tilbud

Få tilbud fra flere forskellige malerfirmaer

Når de forskellige malermester har kigget din maleropgave igennem og udregnet en billig maler pris til dig vender de tilbage til dig med gratis og helt uforpligtende tilbud på din maleropgave. Du kan så sammenligne de forskellige tilbud og nemt finde frem til en billig malermester. Har du i forbindelse med din maleropgave spørgsmål til opgaven kan du altid inden at du laver aftalen med maleren få bekræftede at han kan udføre dine ønsker. Skulle der være en maler der ikke kan løse din specielle opgave er det bare og forhøre sig hos nogle af de andre malermester du har fået tilbud fra. Hvis du vil være helt sikker på at finde den rigtige maler første gang. Så husk at skriv alle dine spørgsmål i skemaet så de forskellige malerfirmaer kan se hvad du ønsker.

Få 3 uforpligtende tilbud
Summary
User Rating
5 based on 3 votes